Skip to main content

REST DAY

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Thai!sepai...sepai!

ok entry ni dedicated by me specially 4 u c kina!ur bos ...very sporting bos ...i like!

c kina ni dlu bos kat unit CPN but jodoh x lame kat unit kami ....wpon CPN bukan bawah die tp as a team unit die sgt2 sporting n memahami okeh....senang berurusan...always happy!smiley person...
x lokek!(hahahah harus okey) kire semua senang la ngan die...tp tula semua keseronokan akan berakhir dengan kehilangan kan...kene hadapi la :(

wpon jauh nun kat bwh tu..die tetap blanje kitorg as a x stafff...katenye we ols ni best....sonok ngan kitorg ni klu bekerja ..katenyeee!(harap betulla la c kina oiii dlm hati kamo)

ni la sedikit peristiwa yg berlaku masa die blanje kitorg kat aroi thai cyberjaya nie!...slalu nengok org post pasai kedai mkn ni...ha ape lagi terus we ols suggest kat die tempat nie!nak mangkuk bertingkek sgt kan...!

tertunai jua la wpon last mnt!thax c kina sayang..xoxo!







ha amik ko mangkuk bertingkek!ni br fasa 1...haahaha
CPN cite kat abg! die pon ade niat rupenye...so weekends next…

Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…