Skip to main content

~~ iNiLAh K.L ~~

salam ramadhan...nie nak cite kit...ari tue ari ape ek...jap nak ingt......................
ha ari ahad br nie...21.09.08...aku ntah tercamne nak g kl laks...adek aku ler nie...die dah p ari sabtu tue...
kate nye best giler shopping kat kl...aku ngan hubby aku pung teruje ler denga...sebenaknye kitorg mmg mls nak p...tp apekan daye akibat keterujaan tngk adek aku li brg...aku pun terpengaruh gak...hubby aku pun ajak g...
so lagi keterujaan lak aku kan...lg pun aku tak drive...coz dah ade suami kan...klu x thn2 lepas nie aku ler drive g kl...la nie dh lain kan...hik hik!so kitorang pun berangkat la ahad tue ke kl...adek aku pung ikut skali coz ade brg lagi nak li...hemm...raye sakan adek aku tueh!...



sampai je kl....masya allah....punye ler ramai umat manusia...parking pun susah...dah bape kali aku naik aji
(x paham ke...ape la korg nieee!)...aku dah tawaf bnyk kali dah kat ctu cr parking makn mse gak tue tau...
ade paring $3.50...$6....$7 hinggit pun hade tau...!terok tul dorang ni....mahal giler...!dah la minyak naik~parking pun naik~....x adil sungguh!last2 kitorg amik parking yg $5 hinggit nyer....perghhhhhhhhh! punyelah jauh bejln....tp gagah kan gak w/pun kaki nie berat nak melangkah....janji sampai dah kl...so ape lagie...destinasi dh smpai...mule lah operasi melabor duit kat bank2 tepi jln tue...mcm2 li...li tuk diri sndiri...
tuk mak ...tuk abah...n alif nye tarak sbbbb alif nye dah selesai li awal2 lagie...tgh2 menyopping tue...hujan ler plakkk...tunggu sat, br ler balik ke parking n teruskan perjalanan pulang ke umah laks...letih mmg ler x hingat nyer...tp alhamdulillah semua keperluan dah ade...ok haa!adiossss~~

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…