Skip to main content

~~ iNiLAh K.L ~~

salam ramadhan...nie nak cite kit...ari tue ari ape ek...jap nak ingt......................
ha ari ahad br nie...21.09.08...aku ntah tercamne nak g kl laks...adek aku ler nie...die dah p ari sabtu tue...
kate nye best giler shopping kat kl...aku ngan hubby aku pung teruje ler denga...sebenaknye kitorg mmg mls nak p...tp apekan daye akibat keterujaan tngk adek aku li brg...aku pun terpengaruh gak...hubby aku pun ajak g...
so lagi keterujaan lak aku kan...lg pun aku tak drive...coz dah ade suami kan...klu x thn2 lepas nie aku ler drive g kl...la nie dh lain kan...hik hik!so kitorang pun berangkat la ahad tue ke kl...adek aku pung ikut skali coz ade brg lagi nak li...hemm...raye sakan adek aku tueh!...



sampai je kl....masya allah....punye ler ramai umat manusia...parking pun susah...dah bape kali aku naik aji
(x paham ke...ape la korg nieee!)...aku dah tawaf bnyk kali dah kat ctu cr parking makn mse gak tue tau...
ade paring $3.50...$6....$7 hinggit pun hade tau...!terok tul dorang ni....mahal giler...!dah la minyak naik~parking pun naik~....x adil sungguh!last2 kitorg amik parking yg $5 hinggit nyer....perghhhhhhhhh! punyelah jauh bejln....tp gagah kan gak w/pun kaki nie berat nak melangkah....janji sampai dah kl...so ape lagie...destinasi dh smpai...mule lah operasi melabor duit kat bank2 tepi jln tue...mcm2 li...li tuk diri sndiri...
tuk mak ...tuk abah...n alif nye tarak sbbbb alif nye dah selesai li awal2 lagie...tgh2 menyopping tue...hujan ler plakkk...tunggu sat, br ler balik ke parking n teruskan perjalanan pulang ke umah laks...letih mmg ler x hingat nyer...tp alhamdulillah semua keperluan dah ade...ok haa!adiossss~~

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Thai!sepai...sepai!

ok entry ni dedicated by me specially 4 u c kina!ur bos ...very sporting bos ...i like!

c kina ni dlu bos kat unit CPN but jodoh x lame kat unit kami ....wpon CPN bukan bawah die tp as a team unit die sgt2 sporting n memahami okeh....senang berurusan...always happy!smiley person...
x lokek!(hahahah harus okey) kire semua senang la ngan die...tp tula semua keseronokan akan berakhir dengan kehilangan kan...kene hadapi la :(

wpon jauh nun kat bwh tu..die tetap blanje kitorg as a x stafff...katenye we ols ni best....sonok ngan kitorg ni klu bekerja ..katenyeee!(harap betulla la c kina oiii dlm hati kamo)

ni la sedikit peristiwa yg berlaku masa die blanje kitorg kat aroi thai cyberjaya nie!...slalu nengok org post pasai kedai mkn ni...ha ape lagi terus we ols suggest kat die tempat nie!nak mangkuk bertingkek sgt kan...!

tertunai jua la wpon last mnt!thax c kina sayang..xoxo!







ha amik ko mangkuk bertingkek!ni br fasa 1...haahaha
CPN cite kat abg! die pon ade niat rupenye...so weekends next…

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪