Skip to main content

~~ sOLo...beR2..beR3..~~

abah + mak + hubby + aku + alif

tema thn nie 2008...< brown >
adek aku 'nuar' n alif...(pakshu bg duit raye kat alif laaaa...)

ni br pas meredekan alif yg dh bowing...

abah + hubby + dek nuar
salam semua...mesti korg tertanye asal la tajuk aku camtue kan...ye la dulu solo...then ber2 ...la nie ber3...sonok tau ...family bertambh...heheh!raye thn ni turn aku raye ngan mak n abah aku dulu...coz thn lepas belah hubby aku...(mesti fair...ok!)tema thn nie brown @ cokelat...(cewah brown kununnn)itu ar kaler hasil discussion aku n hubby aku...alif tahn nie tak li pun bj melayu...coz kecik lagie...(xpe....nnt next year mama li kan ok...coz next year alif dah leh jln kan.....mesti tomei anak mama nie...kan kan kan....)emmm....
suasana umah pakNdak aku...

pas semayang raye ....aku raye ngan mak n abah aku.....kitorg gerak g tmn melati...
umah pandak aku coz makcik aku kate dh semue x lik kg thn nie...die ajak kumpul sane ler....
pakNgah, aCik, pakSu, pakNdak n pakLong (abah aku)...semue g sane...
mcm2 ade...nasi impit, kuah kacang, sayo lodeh, rendang...mihun sop...
n of course biskut raye...kek pun ade gaks tau...

alif a.k.a. ipin

nie ler bbq yg hubby aku wat mlm tue...sedap tau..

mlm tue laks sepatutnye pakCik aku lik N9 tp d sbbkn hubby aku wat bbq....
x jd pakCik aku lik esoknye...aku lik perak pun esok nyer...(raye ke2)....
k lah nie pic yg smpat aku snap...layannnnn....

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Thai!sepai...sepai!

ok entry ni dedicated by me specially 4 u c kina!ur bos ...very sporting bos ...i like!

c kina ni dlu bos kat unit CPN but jodoh x lame kat unit kami ....wpon CPN bukan bawah die tp as a team unit die sgt2 sporting n memahami okeh....senang berurusan...always happy!smiley person...
x lokek!(hahahah harus okey) kire semua senang la ngan die...tp tula semua keseronokan akan berakhir dengan kehilangan kan...kene hadapi la :(

wpon jauh nun kat bwh tu..die tetap blanje kitorg as a x stafff...katenye we ols ni best....sonok ngan kitorg ni klu bekerja ..katenyeee!(harap betulla la c kina oiii dlm hati kamo)

ni la sedikit peristiwa yg berlaku masa die blanje kitorg kat aroi thai cyberjaya nie!...slalu nengok org post pasai kedai mkn ni...ha ape lagi terus we ols suggest kat die tempat nie!nak mangkuk bertingkek sgt kan...!

tertunai jua la wpon last mnt!thax c kina sayang..xoxo!







ha amik ko mangkuk bertingkek!ni br fasa 1...haahaha
CPN cite kat abg! die pon ade niat rupenye...so weekends next…

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪