Skip to main content

~~ sOLo...beR2..beR3..~~

abah + mak + hubby + aku + alif

tema thn nie 2008...< brown >
adek aku 'nuar' n alif...(pakshu bg duit raye kat alif laaaa...)

ni br pas meredekan alif yg dh bowing...

abah + hubby + dek nuar
salam semua...mesti korg tertanye asal la tajuk aku camtue kan...ye la dulu solo...then ber2 ...la nie ber3...sonok tau ...family bertambh...heheh!raye thn ni turn aku raye ngan mak n abah aku dulu...coz thn lepas belah hubby aku...(mesti fair...ok!)tema thn nie brown @ cokelat...(cewah brown kununnn)itu ar kaler hasil discussion aku n hubby aku...alif tahn nie tak li pun bj melayu...coz kecik lagie...(xpe....nnt next year mama li kan ok...coz next year alif dah leh jln kan.....mesti tomei anak mama nie...kan kan kan....)emmm....
suasana umah pakNdak aku...

pas semayang raye ....aku raye ngan mak n abah aku.....kitorg gerak g tmn melati...
umah pandak aku coz makcik aku kate dh semue x lik kg thn nie...die ajak kumpul sane ler....
pakNgah, aCik, pakSu, pakNdak n pakLong (abah aku)...semue g sane...
mcm2 ade...nasi impit, kuah kacang, sayo lodeh, rendang...mihun sop...
n of course biskut raye...kek pun ade gaks tau...

alif a.k.a. ipin

nie ler bbq yg hubby aku wat mlm tue...sedap tau..

mlm tue laks sepatutnye pakCik aku lik N9 tp d sbbkn hubby aku wat bbq....
x jd pakCik aku lik esoknye...aku lik perak pun esok nyer...(raye ke2)....
k lah nie pic yg smpat aku snap...layannnnn....

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…