Skip to main content

: belaan...:


hehe!confirm korg ingt aku bela ape kan...
alloo! jgn pk bukn2 ok...aku bukn dok bela yg tu... #@^$..


aku bela pets ok...ekculi bkn aku yg bela...heheh 2 org kaum adam kat umah tue...

sape lagi klu bukn hubby aku ngan adek aku....hubby aku ekculi dah lame bela...

aku yg x snap ikan2 die tue...bnyk dah li...tp hampeh belaka yg lepas2 tu...

mane x nye blk keje tgk mati sekor dan sekor dan lagi....

agaknye x thn lame kot ikan 'garfield' tu kot...ni try li ikan lain laks...lupe lak name die beb!

name die cam ade tiger2 tue...tiger fish kot...hauhauhauah! x tau la wei...

lantak p la name ape pun...yg penting comei ikan2 tue...x mahal pun korg murh jer...

bela sekadar menyejukkan mata nie...dan sonok tngk die berenang2 dlm aqua tue...

aqua die aku x snap...coz nak menambahbaikkan lagi aqua tue....nnt la klu dah siap...

aku snap la aqua tue yer...tu pun klu aku ingt ..kwangkwangkwang...

ops lupe lak nk bg tau 'mini aqua' ok...nnt korg ingt besa laks...

yg adek aku ni bela hamster...eeee goli den! katenye member die bg...

x tau lak aku mane die simpan selama ni...

smlm br aku tau tu pun die tanye aku kedai kat bangi tmpat aku li ikan tu

ade jual hamster x...ne la aku perasan kan...agaknye die try g gak kot...

last2 dah rezeki..ade jual kat sane....tu yg die li sarang hamster tue...

aku tngk blk umah dah ade....cute + comei + lincah! tp idokla aku nak pegang...geli beb!

cam anak tikus jer...no no noooo of course not akak nak pegang dek oi!


k lah kpd dorg yg membela ni..pesanan aku :>> belalah elok2 yerk >>
bg mkn secukupnye >> jgn bia die terseksa >> rajnkan diri bersihkan die k >> adios!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Thai!sepai...sepai!

ok entry ni dedicated by me specially 4 u c kina!ur bos ...very sporting bos ...i like!

c kina ni dlu bos kat unit CPN but jodoh x lame kat unit kami ....wpon CPN bukan bawah die tp as a team unit die sgt2 sporting n memahami okeh....senang berurusan...always happy!smiley person...
x lokek!(hahahah harus okey) kire semua senang la ngan die...tp tula semua keseronokan akan berakhir dengan kehilangan kan...kene hadapi la :(

wpon jauh nun kat bwh tu..die tetap blanje kitorg as a x stafff...katenye we ols ni best....sonok ngan kitorg ni klu bekerja ..katenyeee!(harap betulla la c kina oiii dlm hati kamo)

ni la sedikit peristiwa yg berlaku masa die blanje kitorg kat aroi thai cyberjaya nie!...slalu nengok org post pasai kedai mkn ni...ha ape lagi terus we ols suggest kat die tempat nie!nak mangkuk bertingkek sgt kan...!

tertunai jua la wpon last mnt!thax c kina sayang..xoxo!







ha amik ko mangkuk bertingkek!ni br fasa 1...haahaha
CPN cite kat abg! die pon ade niat rupenye...so weekends next…