Skip to main content

: belaan...:


hehe!confirm korg ingt aku bela ape kan...
alloo! jgn pk bukn2 ok...aku bukn dok bela yg tu... #@^$..


aku bela pets ok...ekculi bkn aku yg bela...heheh 2 org kaum adam kat umah tue...

sape lagi klu bukn hubby aku ngan adek aku....hubby aku ekculi dah lame bela...

aku yg x snap ikan2 die tue...bnyk dah li...tp hampeh belaka yg lepas2 tu...

mane x nye blk keje tgk mati sekor dan sekor dan lagi....

agaknye x thn lame kot ikan 'garfield' tu kot...ni try li ikan lain laks...lupe lak name die beb!

name die cam ade tiger2 tue...tiger fish kot...hauhauhauah! x tau la wei...

lantak p la name ape pun...yg penting comei ikan2 tue...x mahal pun korg murh jer...

bela sekadar menyejukkan mata nie...dan sonok tngk die berenang2 dlm aqua tue...

aqua die aku x snap...coz nak menambahbaikkan lagi aqua tue....nnt la klu dah siap...

aku snap la aqua tue yer...tu pun klu aku ingt ..kwangkwangkwang...

ops lupe lak nk bg tau 'mini aqua' ok...nnt korg ingt besa laks...

yg adek aku ni bela hamster...eeee goli den! katenye member die bg...

x tau lak aku mane die simpan selama ni...

smlm br aku tau tu pun die tanye aku kedai kat bangi tmpat aku li ikan tu

ade jual hamster x...ne la aku perasan kan...agaknye die try g gak kot...

last2 dah rezeki..ade jual kat sane....tu yg die li sarang hamster tue...

aku tngk blk umah dah ade....cute + comei + lincah! tp idokla aku nak pegang...geli beb!

cam anak tikus jer...no no noooo of course not akak nak pegang dek oi!


k lah kpd dorg yg membela ni..pesanan aku :>> belalah elok2 yerk >>
bg mkn secukupnye >> jgn bia die terseksa >> rajnkan diri bersihkan die k >> adios!

Comments

  1. cute lor hamster tu...ada fish erk kat umah as....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…