Skip to main content

: kau pegi jua :

psstt...tgh godek2 pc nie...aku terjumpe ler pic nie...
pic nie luvly pets aku...dah lame ia pegi meninggalkan kami...
la nie x tau la ade lagi ke idok...
bukan mati but kitorg yg anta die kat tmpat perlindungan haiwan kat ampang..
aku panggil betty yelah dah betina kan...x kan nk panggil betina...
hasil kate spakat kaum familyku...akhirnye name betty yg d pilih...
the whole family syg betty tau....ni kali ke2 aku anta ...1st kucing aku yg kat umah lame...
ha yg tu ade ank 3 kot (x hingat aku coz dh lame)...
anta yg 1st tue coz mase tue mak aku jage sepupu aku kecik lagi 2 org...
habuk kan...sedey nak anta sampai nangis kitorg tau...tp nak wat camne...
yg 2nd ni si betty laks coz aku dok kat umah putrajaya...
mane d galakkan bela kat cni kan lg pun susah klu blk kg sape nak jage die...
so terpaksela anta dgn berat ati...sedey sgt...x blh nak bela lelama...
anyway aku masih ingt n syg kat 2 ekor tue...family aku pun camtue gaks...

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

...mkn2...

lunch hour td Bhgn Khidmat Pengurusan a.k.a BKP opis aku adekn jamuan... sempena sambutan hari lahir peg n kakitangan opis kitorg... yg diraikan En Alfizan TPB(U), Cik Noridah PP(U)K n Noradzlin PT(U)K1 (tp x dtg aweks nie ari ni)... menunye ade lah kit...tp kenyang gak la... k layan pic nie yg sempat aku snap... tue smua snap dr tmpat aku stand...hehe!

PBU BKP kitorng..En Boniface Anak Edwin Manung berucap
bacaan doa olh Mat (yg pakai sweater tue)

peg yg hadir

x sempat nak snap smua...(mane yg sempat k)

terclose lak muke oja nie...jgn marah yer..

view atas meja hidangan

menu utama >> mee kari

cup cakes yg d sponsor olh Cik Afizah (yg dh d kebas)

close up sweet kan...

last but not least...choc cakes (my fav)







Thai!sepai...sepai!

ok entry ni dedicated by me specially 4 u c kina!ur bos ...very sporting bos ...i like!

c kina ni dlu bos kat unit CPN but jodoh x lame kat unit kami ....wpon CPN bukan bawah die tp as a team unit die sgt2 sporting n memahami okeh....senang berurusan...always happy!smiley person...
x lokek!(hahahah harus okey) kire semua senang la ngan die...tp tula semua keseronokan akan berakhir dengan kehilangan kan...kene hadapi la :(

wpon jauh nun kat bwh tu..die tetap blanje kitorg as a x stafff...katenye we ols ni best....sonok ngan kitorg ni klu bekerja ..katenyeee!(harap betulla la c kina oiii dlm hati kamo)

ni la sedikit peristiwa yg berlaku masa die blanje kitorg kat aroi thai cyberjaya nie!...slalu nengok org post pasai kedai mkn ni...ha ape lagi terus we ols suggest kat die tempat nie!nak mangkuk bertingkek sgt kan...!

tertunai jua la wpon last mnt!thax c kina sayang..xoxo!







ha amik ko mangkuk bertingkek!ni br fasa 1...haahaha
CPN cite kat abg! die pon ade niat rupenye...so weekends next…