Skip to main content

: tukang urut :





entry kali ni aku nak bg tau yg aku dah tukang urut kat umah....syok...sedap...lega....hmmm pd yg berpkiran negative sile positivekn dr anda yer....bukan org indon aku ltk kat umah aku tau...ia adalah mesin mengurut yg telah 'ter'berada kat umah aku...x kisahla janji bergune....drpada aku g klang nak wat app 1 jam $180 tue....rugi...klu dah 1 family nak wat bygkan la korg oi bape $$$$ lak kan...better aku beli jer....senang leh gune lame....leh gune tuk whole family...tp org lua di caj $50 1 jam...okla tue dr $180 kan...amacam ade brannnn??!heheh...acah je tue xde de aku nak caj sampai camtu skali...idokla wei..aku bkn mata duitan ok!...mesin ni mmg sesuai pd yg ade penyakit..insyaallah...nak ilangkan stres..bile blk keje korg tau je la letih, penat smua ade kan...so dah ade mesin nie...balik keje korg dok atas kerusi ke sofa ke ape ke dgn selesa letak kaki atas die petik suis, then fuhhhhhh legaaaaaa wa ckp lu...x cukup ngn mesin tue....hand massager pun ade...sedap grrrrrrr atas bdn...pergh!lupe nak inform kedua mesin ni ade infra red tau...peh tue aku dpt mesin penapis air...dh lame aku nak li...tp hajat x kesampaian lg...so now there u re!foc lg tau....so dgn adenye mesin2 nie aku akn gune kn sebaik mungkin...klu x...ape gune bli n x berbaloi la kan....insyaallah segala penyakit klu diizinkanNya sembuhla ia...

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…