Skip to main content

[[ semalam ]]



sowi lah yer entry smuanye yg past2 coz kesibokkan yg melanda...
ni entry pasai smlm...
bwk alif app 8 bln kol 11.30 time tu mmg x ramai org ko...
suke jerk g time cenggitu...
aman...damai...n CEPAT...
sgt la bestttttt...
aku settle dlm kol 12 lebey tp tngk jam nak lunch hour...
aku tewos singgah g p8...
dlm keta hubby aku tanye 'dominos sedap ke?'..
heheh ayat tue cam nk mencuber jer...
tp nak madah2 laks...
aku ckp la cedap!nak try ker...
(ceh wat2 tanye lak kan)..
hubby tewos memarkingkan keta d tempat sepatutnye
(ayat skema ceh!)..
klu u olls nk tau dominos ni lebey kurg pizza jer...
tp rase price die expensive kit kot tp ntahla...
x bnyk pun sit kat dlm die..kitorg li tapau jerk...(bungkus ler)
after ordering dominos ...kitorg pun tunggu...
harus d tunggu k...bkn on the dot dpt ...
harus d masak dlu...
lame gaks nak tunggu dlm 15 mnt gaks la..
alif ni klu lame2 die bowink...so hubby aku bwk die kuar...
sekejap2 masuk...mls nak cite lagik...tengok ler pic nie..

alif memerhatikan keadaan sekeliling dlm restoren dominos tue...

alif dh mule bowink...mule ler pas abah jadik mangse...

menu dominos pizza...yum yum

yg kitorang order...sowi x smpat nk tunjuk isiknyer...dah kene bedal




Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…