Skip to main content

[[ yeah time 2 work ]]

assalammua'laikum...
wah bg salam tue jgn memain...kih kih...
ok la aku dah kembali bekerja...
xculi aku dah naik keje 06.01.09 ari tue...
but la nie br ade free kit...ni pun curik2...

naik keje ape lagie bnyk keje menanti...
sampai je kat meja...
haaaaaaaaa! amik ko dgn fail lg surat2 jgn cite ar..
tu yg x sempat nak entry blog...

end of the year biase ar...
dgn nak update cuti ler...
gaji tok bln 1 nye ler..
kursus...exam...perghhhhh!

smlm ms aku kat opis ngah wat keje a few hour...
abah call aku suh balik...
aku pun wisau la...
ni mesti mak nie...
ye ar...mak aku x sehat sgt...
nak apply half day cam x berbaloi...
lastly aku apply cuti jer tewos coz pg lg...
bos dh bg permission aku balik...
sampai kat umah aku bwk mak p clinic..
mmg nmpk mak letih n lemah...
kat clinic dr. ckp mak kene poisining...
hmmm padanler lemah jerk..cian mak...
maybe die alah kit pewot tue pas operation a past few years...
aku bg mak rehat..bwk mak n abah balik putrajaya..
senang kit dkt kan...

n ari ni mak ok kit...
alhamdulillah...leh aku p keje...
sampai opis cam biase settlekn keje duluk...
k samb entry berikutnye...

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Thai!sepai...sepai!

ok entry ni dedicated by me specially 4 u c kina!ur bos ...very sporting bos ...i like!

c kina ni dlu bos kat unit CPN but jodoh x lame kat unit kami ....wpon CPN bukan bawah die tp as a team unit die sgt2 sporting n memahami okeh....senang berurusan...always happy!smiley person...
x lokek!(hahahah harus okey) kire semua senang la ngan die...tp tula semua keseronokan akan berakhir dengan kehilangan kan...kene hadapi la :(

wpon jauh nun kat bwh tu..die tetap blanje kitorg as a x stafff...katenye we ols ni best....sonok ngan kitorg ni klu bekerja ..katenyeee!(harap betulla la c kina oiii dlm hati kamo)

ni la sedikit peristiwa yg berlaku masa die blanje kitorg kat aroi thai cyberjaya nie!...slalu nengok org post pasai kedai mkn ni...ha ape lagi terus we ols suggest kat die tempat nie!nak mangkuk bertingkek sgt kan...!

tertunai jua la wpon last mnt!thax c kina sayang..xoxo!







ha amik ko mangkuk bertingkek!ni br fasa 1...haahaha
CPN cite kat abg! die pon ade niat rupenye...so weekends next…