Skip to main content

:: jauhnye menimba ilmu ::





makanan yg dlm flight...aku pon x tau ape...
Talha x mentioned pon..maybe makanan arab kot...
niela die nye cousin ak tue...Talha..
time nie die dlm Prog Simfoni Kasih...
ni Jaulah Makam...brg dan peralatan Makam Soleh Ja'fari...

Jaulah Makan di Makam Soleh Ja'fari lagie...

Bangunan Depan Wisma Perak....
tempat yg Org Malaysia anak kelahiran Perak tinggal...

di Jaulah Makan lgie...


entry ni dh lame tp memandngkan pic yg d kirim x scan2..
so terpaksela direhatkan utk beberpa minggu...
time aku lik kg ari tu ak singgah umah ateh aku...
borak2 punye borak ateh aku ckp ar yg Talha ade kirim pic...
ateh ak teros amik pic yg d ckp kan tue...
pic dari Talha anak ateh aku kire cousin ak ar...
die nie dpt study kat Mesir...
Alhamdulillahhh rezeki die...
dahla ari tue mase die nak berangkat ke sane aku x follow..ak ade hal mase tue...
nie dh die kim pic ak nak tepek kat cnie sbg kenangan...
mesti best kan kat sane...
ade gak die call ak ari tue...
die tanye kaba ak n PakLong n MakLong nye a.k.a parents ak ar tue....
sekaligus (ceh ayat!) amik ler email ak...
tp sampai la nie xdak pun send ape2...
heheh xpe k as phm...
maybe Talha sebok kan...
anyway Gud Luck ye kat sane...
All The Best...n Take Care k...
We All kat cnie Love U Alwayz...


Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…