Skip to main content

APC N MAJLIS JASAMU DIKENANG

thanx pd kami yg berjaya jd urusetia Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang n Jasamu Dikenang Department of Fisheries Malaysia....bertempat di Dewan MOA ....on 22nd Apr 2010...ak jd urusetia pendaftaran...yelah depa kate kami ibu2 nie x leh wat keje berat2...so dok ctu wat pendaftaran je ar...kami no halnye....*pstt jgn x tau kami KOIR DOF dpt pujian dr KSU KPPn TKPP tue...eee x tahan....i nak bg tau gak u....lalallala!






barisan pesara2 DOF

barisan penerima APC 2009 DOF

ketibaan Dif2 Terhormat...KSU MOA...KPP n TKPP DOF


cewahhh!




MC DOF

barisan Pengarah Bahagian DOF


KPP : Dato' Junaidi bin Che Ayob
(Bakal Pesara Bulan August 2010)

KSU MOA

wakil Pesara DOF

teacher KOIR DOF

ape yg dibualkan si Joven tue


kami...us...we...



Siakap Sweet Sor...Ayam Black Pepper...Sayo Campur...
Ulam ...Sambal...Buah...Dessert...




uuuu manisnye senyumanku...hehehe!






Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…