Skip to main content

2nd Day at Karnival Belia Negara 2010

Its not 1st day ok coz Karnival nie berlangsung 3 hr starting Fri....Fri kan work day mane sempat nak p....(kunun!) hehehhe....actually sempat p rentap goodies bag ade ler....kui kui!entry ni supposed aku wat bln mei la kan tp x berkesempatan la beb! on Sat tu ak x kuar pon just lalu jer kat ctu...its becozzzzz ak nak p spital ziarah member abah ak...(ak kenal gak abg nie dlu kan ak penah keje nagn abah ak sat)....so x patot la rasenye x tengok abg nie kan...abg ni mmg good person la as i known him..berbalik pd entry nie....w/pon ak lalu jer kt ctu....(ops lupe lak!ak dpt masok ctu coz ak dpt kad VIP) fih!ramai giler umat manusia kat karnival tue....yelah dr seantero kl,lembah klang x terkecuali la org kat putrajaya nie yg mai....mase ak lalu time tue tgh pertunjukan racing2 car...alah car2 yg vogue tu ler...k lah layan jer...







seee gerun iiiii!


maskot....

nie lukisan terpanjang ak rase

rock climbing pon adew


bas MAEPS yg angkut org ke sane sini

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…