Skip to main content

Xde dah lepas nie


OMG!LINNNNNN! xde dah nak jumpe pas nie kan
i means susah la nak jumpe
coz dah awak dah terjelepuk kat negeri lain
waaa!sedeh rasenye...best tau kawan ngn awak
teringat memory kite bersama
gelak terbahak2...
kite pon penah wat awak terguris kan...huhu!
awak banyak tolong kite...
x besh x besh!

This wek was my last week 4 my BFF
Noradzlin binti Abdul Kudus at JPPH n Putrajaya
coz pertukarannye dah approved oleh JPA
on 8.11.2010 dah Lapor Diri dah kat KPKT at Damansara tue
but maybe Lin minx tangguh kot coz die nak kawen
after she maried brula g tempat baru die kat Seremban tue
rasenye dalam bulan Dis 2010 ni gak la

hurmmm....anyway kite harap awak sonok kat tempat baru k
Gud Luck atas ape je yg awak ceburi
n most important DONT FORGET ME 4EVA N EVA ini yer...
diulangi sangat la best kawan ngan awak lin
k Luv U Always!


Comments

  1. awak jgn lah wat kita sedih...kitapun hepi sgt kwn ngan awk...awk adalah kwn terbaik kita wat slama2nya....jgn putus hubungan yer...janji tau kawan sampai bila2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…