Skip to main content

Xde dah lepas nie


OMG!LINNNNNN! xde dah nak jumpe pas nie kan
i means susah la nak jumpe
coz dah awak dah terjelepuk kat negeri lain
waaa!sedeh rasenye...best tau kawan ngn awak
teringat memory kite bersama
gelak terbahak2...
kite pon penah wat awak terguris kan...huhu!
awak banyak tolong kite...
x besh x besh!

This wek was my last week 4 my BFF
Noradzlin binti Abdul Kudus at JPPH n Putrajaya
coz pertukarannye dah approved oleh JPA
on 8.11.2010 dah Lapor Diri dah kat KPKT at Damansara tue
but maybe Lin minx tangguh kot coz die nak kawen
after she maried brula g tempat baru die kat Seremban tue
rasenye dalam bulan Dis 2010 ni gak la

hurmmm....anyway kite harap awak sonok kat tempat baru k
Gud Luck atas ape je yg awak ceburi
n most important DONT FORGET ME 4EVA N EVA ini yer...
diulangi sangat la best kawan ngan awak lin
k Luv U Always!


Comments

  1. awak jgn lah wat kita sedih...kitapun hepi sgt kwn ngan awk...awk adalah kwn terbaik kita wat slama2nya....jgn putus hubungan yer...janji tau kawan sampai bila2

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Thai!sepai...sepai!

ok entry ni dedicated by me specially 4 u c kina!ur bos ...very sporting bos ...i like!

c kina ni dlu bos kat unit CPN but jodoh x lame kat unit kami ....wpon CPN bukan bawah die tp as a team unit die sgt2 sporting n memahami okeh....senang berurusan...always happy!smiley person...
x lokek!(hahahah harus okey) kire semua senang la ngan die...tp tula semua keseronokan akan berakhir dengan kehilangan kan...kene hadapi la :(

wpon jauh nun kat bwh tu..die tetap blanje kitorg as a x stafff...katenye we ols ni best....sonok ngan kitorg ni klu bekerja ..katenyeee!(harap betulla la c kina oiii dlm hati kamo)

ni la sedikit peristiwa yg berlaku masa die blanje kitorg kat aroi thai cyberjaya nie!...slalu nengok org post pasai kedai mkn ni...ha ape lagi terus we ols suggest kat die tempat nie!nak mangkuk bertingkek sgt kan...!

tertunai jua la wpon last mnt!thax c kina sayang..xoxo!







ha amik ko mangkuk bertingkek!ni br fasa 1...haahaha
CPN cite kat abg! die pon ade niat rupenye...so weekends next…