Skip to main content

OMG! Its 2013

Asssalammualaikum w.b.t....

Welcome 2013M 1434H

Alhamdulillah ku ucapkan syukur kpdMu krn sehingga hari ini ku masih bernafas di bumiMu yg indah ini Ya Allah...sesungguhnya kdg2 ku alpa denganMu....namun ku masih mengejar akan setiap masaku untuk berbakti kpdMu juga kpd kedua Ibu Bapaku yg amat kukagumi dan aaamaaattt ku syg ...

Salam blogger friends ....its long time not to see kamo smua kan
esp my blog ni....pity die x hapdet2...hahahha
apo nak dibuek i bz (kununnn)
actually bnyk nk celoteh but later2 lah
since becomes mom 2 my 2 little kids tueee mase i kamo tau saaaangaaat2 berharga okeh
tp standard lah semua yg bergelar wanita mmg like that kan
dgn tugasku yg bru, dgn maseku nk kene spend sane sni, dgn adekku yg bakal mendirikan masjid lg n etc lg lah
but its ok semua tu i try my best to be a strong mama n daughter ;)

cume skang ni i nak apdet pic kat sebelah side ni...
udah lameee bener x behapdet kan
later i post entry br ya lalink!waiitttt n seee

Comments

Popular posts from this blog

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la anak mama sorg ni... x kenal lagi kwn2 kat ctu...ade yg kenal x same lak class nya ...mau x masam die Mama try pujuk seb baek ok angah sekali cikgu disiplin pon pujuk tau! siap suh panggil die nenek lagi!huhu.... so penyayang! 

peace yo from angah!


Ok berbaris semuaaaa! nak masuk kelas kamu dah ni



 yeay! dpt beg dah! 1Malaysia!

masa ni dah ok! leh wat peace

'ok murid2....ni kantin....sebelah kiri kamu koperasi sekolah ye'....kata cikgunya...hehe

 sblm drama bermula....angah is ok!

Keep Smiling 2017

Tik Tok Tik Tok ! Detik berganti menjadi minit ⏳ Minit berlalu berganti manjadi jam ⏰

Waktu yang singkat seperti mimpi 👤

Jadikanlah tahun 2017 ini 💥 lebih indah berbanding tahun lalu

Banyak kenangan yang terukir 👈 banyak pengalaman yang dijumpai 👉

Alhamdulillah 😊

👪👬 Semoga ikatan kaseh sayang kekal selamanya 💖

Tinggalkan segala bentuk kesedihan yang telah berlalu biarkanlah ia berlalu 👎 bebaskanlah! jom kita mulakan mengharungi hidup yang baru dengan penuh semangat dan optimisme menggebu 😉

Ting!

To End Something Old, Will Start Something New 💪



Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengeci…