Nuffnang

Nuff >> Klik Jgn x Klik

Ramadhan Dirindui Syawal Dirai


Skip entry bulan Ramadhan...disebabkan keadaan yang x mengizinkan CPN mengupload cite2 bulan Ramadhan so kite skip....yelah dgn anak yg masih kecik lg, sibuk dgn urusan rumah lg...hehhehe (cam bz sgt kan)....

ape pon Ramadhan tahun ni alhamdulillah diberkati olehNya ...amin
syukur dan gembira apetah lagi dgn penambahan ahli baru dlm family kami 
anugerah terindah kurniaan dariNya

tema tahun ni coklat! 
walaupon cadangnye kaler lain tp bile sampai time membeli akan berubah cadangan itu...
gtula setiap tahun klu time raya...CPN n anak2 follooowww
n tahun ni giliran CPN beraya bersama abah dan mak CPN tapi xla beraya di rumah mereka tp di rumah kami ...saje tuka angin...raya ke2 kami dah bertolak balik ke perak...camtula setiap tahun bergilir2 walaupon asal dalam satu kapal...hikhik!
kalau beraya di sni dlu sempatla mensnap gamba sebab masa ada lainla klu di kg perak kene pandai2 bajet nak snap bile2...ngee~


ku pohon maaf darimu


tokyah n opah yah with their grandchild!luv this pic


sesi menselfie kan diri utk potrait family
klu dah ade anak ini payah kit nak control...sat g sorg pandang sane...sorg majuk....sorg nangis
tambah2 anak2 kecik cenggini kannn...harp maklum 


memanjai diri berselfie ngan abe tersayang




selfie dan selfie!♥


my luvly sweetie family


kunjungan hormat 1st guess ke rumah kami 
member en suami 

klu perasan mesti tertanya2 kan ngape la abe CPN nie pakai spek hitey sokmo
sbbnyaaaa sakit mata! telah melanda dirinyaaa
bengang2 jugak tp still mensmilekan dirinya utk berselfie dan beraya...luv u!♥♥♥
setelah ditapis pic2 ni 
yg terbaik CPN rase adalah ini ↓


okey kannn!



No comments:

Post a Comment

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la...