Nuffnang

Nuff >> Klik Jgn x Klik

~~ LihATLah duNiA ~~

"mama...alif niee!ape bende tu mama...ni mama amik gamba alif nie...cenyum kittt!shaye nie kecik lagie mama...br nengok dunieee..." heheh!amacam skrip aku ngan anak aku...ok x....mase nie alif dah 3 4 minggu dah...aku amik pic alif nie pun mase aku tgh 'free' ye la mn taknye 'musim berpantang'...bukan wat pe pun...tp sonok tau tengok anak depan mate...cam tak caye je dh jd mama...heheh! terime ler hakikatnye.. ;)

~~ AnAkkU, TollYJoY...n eTc....~~


ai beb!ni sebahagian present yg alif dpt...thanx pd yg mmberi...'jasamu dikenang'..wah!(versi stacy af!) ade lagi present die tp yg 'lagi' tu dah selamat aku bukak...x sabo nye pasai nak tengok...heheh!semua jenama ade kat ctu...dr ujung kaki sampai ujung rambut...lengkap...tq ya!

~~ CemAS..taKUt..geMBirA ~~

28.05.2008 lahirlah seorang putera yg comei (baby mmg ar comei kan!lg pun tngk le mama n abah nye...lalalal!)...putera tu ku beri name MUHAMMAD ALIF HAIMAN....hasil discussion aku ngan hubby ku...(ceh mcm pas meeting lak..ahaks!) name tu ade makne tau...alif lahir kol 11.09 am klu tak silap aku la...ari rabu...x ku sangke aku dah ade anak...yela...semua org rase camtu bile dpt cahaya mata yg pertame kan...sonok x terhingga...dan aku bersyukur aku dan anakku selamat...alhamdulillah...ni aku abadikan pic alif...cyg alif!




# muhammad alif haiman #
# 28.05.2008 #
# 11.09 am #
# rabu #
# hospital putrajaya #


~~ SeTUlus HaTi ~~ (",)


" tadaaa!! " mencabar gak wat blog sendiri ni ek...ape2 pun aku dah try create sendiri...teror gak aku nie(tp x la seteror org yg TEROR)ntah ape2 aku merepek kan.....heheh!saje nak tambh pengetahuan...1st nie aku letak pic aku ngan hubby aku ler kan...nie ler hubby aku yg aku syg...(",)mase nie tgh dalm ikatan per2nangan...ape kate org darah manis..ha gtula gamaknye... ;) pic ni amik mase br balik dr kenduri umah member...adek die kawen...x tau nak lepak mane lg....last2 pusing putrajaya la...sbg kenangan amik ler gamba...kui kui kui!(cam dok jauh lak!)

~~ aKHirNya...~~

' n akhirnya kami d satukan...alhamdulillah...jodoh pertemua d tgn tuhan...berdobar gak la ari tue...ye la kan...dah jd isteri org...pic aku ala2 "western" tue kat umah aku...amacam ok x :>...rase gak la nak pakai bunga ala2 inggeris tue...heheh!


' kalo tema ijau tue kat umah aku ler tue...kalo kunin tue kat umah hubby aku...ni ler aku abadikan kit pic aku kawen kat blog nie...thanx pd yg dtg n pada yg bg present tue...thanx a lot yaa!jenuh nak bukak...kui kui kui!









Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la...