Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2014

Ramadhan Dirindui Syawal Dirai

Skip entry bulan Ramadhan...disebabkan keadaan yang x mengizinkan CPN mengupload cite2 bulan Ramadhan so kite skip....yelah dgn anak yg masih kecik lg, sibuk dgn urusan rumah lg...hehhehe (cam bz sgt kan)....
ape pon Ramadhan tahun ni alhamdulillah diberkati olehNya ...amin syukur dan gembira apetah lagi dgn penambahan ahli baru dlm family kami  anugerah terindah kurniaan dariNya
tema tahun ni coklat!  walaupon cadangnye kaler lain tp bile sampai time membeli akan berubah cadangan itu... gtula setiap tahun klu time raya...CPN n anak2 follooowww n tahun ni giliran CPN beraya bersama abah dan mak CPN tapi xla beraya di rumah mereka tp di rumah kami ...saje tuka angin...raya ke2 kami dah bertolak balik ke perak...camtula setiap tahun bergilir2 walaupon asal dalam satu kapal...hikhik! kalau beraya di sni dlu sempatla mensnap gamba sebab masa ada lainla klu di kg perak kene pandai2 bajet nak snap bile2...ngee~

ku pohon maaf darimu

tokyah n opah yah with their grandchild!luv this pic

sesi …

Family Kecikku

Sharing is caring kan ha ni la dia family kecik CPN abah, mak, adek ♥ kami family kecik  2 beradek je pun sekang 3 jela cucu mak n abah soon insha allah adek nye turn LUV U OLS!

Chenta Hati Mama

Bersiaran lagi Cahaya Puteriku Ixara itulah Nur Ameera Ixara chenta hati mama yg ketiga Alhamdulillah CPN bersyukur sgt2 kerna dikurniakan seorang puteri akhirnya Doa kami dimakbulkan...cukupla rasenye 3 anugerah yg dikurniakanNya Semoga Xara menjadi anak yg solehah dan berguna pada masa hadapan Abg2 Alif Haiman n Amirul Syafiq jaga adikmu okeh

 heheh...comey adek pakai headband tu

pandai pandang camera ngan abg2 dia

sengehhh!

mama vs xara

senyum sokmo
genap ari ni 13/8/2014 5 bulan dah dia adek dah boley meniarap n angkat dada okeh