Nuffnang

Nuff >> Klik Jgn x Klik

Tenang kit hati nie bile

salam semua...

nak story ape ek...emm aku pon x tau nk story pe...

*****
k lah kite start dr hero mama mirol tu...
ari tu kan i ade cite (i lak...pedulik hape) pasal mirol yg x nak botol susu..
ati ni sgt la x tenang gundah gulana dibuatnye pikir kan kes nie (kes ke)...

siang mlm i dok pk n cr penyelesaian tentang kes mirol nie..
wat solat hajat (hambik ko sampai dah bersolat hajat) bia dibukakn pintu ati mirol supaya ie leh terima botol susu dlm idupnye...berdoa n terus berdoa...siap bernazar lagik...(punyeler risau kan mama ni)...puting dah bermcm2 puting botol beli...dr mahal sampai ler yg cheap2...kat umah tu jenama dah mcm2 ade....

at Last! ....
..........
...........
.............


berkat usaha yg mama buat....mirol dah pon leh minum pakai botol...
putingnye...?mirol takat nie serasi n sebati ngan jenama Pigeon (tul ke ejaan tuee) Y..

ati mama nie sgt2 la lega n tenang kit nk p keje...
klu x...x tau ler...CTG ler jawabnyeee.....(cam ade niat je...mmg pon)

Alhamdulillah sesangat...thanx sayang kerana memahami mama...
(lega dh masalah tu)


*****
next pasai anak2ku gak....
nak keje nie...sape nak jage dah bertambah sorg lg tu...
penin gak pk pasai nie...nak cr pengasuh agak gerun gak bile terkenang news yg keluar kat tv br2 nie...mcm2 kes pasal budak yg masih baby nie kan...tambah2 bile kes2 tu kat putrajaya...grrr geram jerk denga....camne ler dorg nie jage kan...

dlm menghitung masa sebelom start keje nnt mcm2 cara nak gune...
taska ke pengasuh...pengasuh ke taska....herm...
nak bg mak jage 2 org hero nie mmg mak x larat...
klu takat sorang je boleh lah...lain ler dulu sorg je la ni dh bertambah kan...
nak anta 2org hero ni kat taska or pengasuh kene pk bnyk kali lak...

n bincang punye bincang...
last2 keputusannye mak yah jage mirol yg masih baby tue...
n alif? kene ler anta taska ...

baguih gak la camtu at least aliff leh berdikari kit kan...n of course ler nnt 1 week or lame mane i tak tau lagi akan nangis gak die bile dok taska...biaseler memule tue...mase tu kene ler mama jd seorang mama yg tabah (boleh ke takot mata nie berair jer bile keje nnt) ...xpe mama akan cube strongkan diri mama kan sayang...

si mirol mak yah jage coz kecik lagi la nak anta taskan or pengasuh but if xde choice mama akan buat gak mcm org lain kan...nie sementara mak yah ade n kuat lgi leh ler mak yah jage...tp klu nak jage 2 org hero tu mak yah x larat la...si mirol tue okeh...si alif tue nakal die (ya tuhan je yg tau) menjadi2...takut x terkawal nnt..

alif aku dah daftar kan kat 3 tempat 1st kat PERMATA, 2nd kat Taska KBS n 3rd kat Taska P8...saje daftar bnyak tempat ...senang klu tu x jd yg lain ade...tp which is call dulu...ctuler aku kan anta die...hope die dapat serasi ngan suasana br tue n hope Taska yg akan aku anta tu baguih la die punye penjagaannye n most important 2 me which is pengasuh n cekgu2 die penyayang kat bebudak n ade ade kesabaran yg tinggi dlm menjage bebudak tue....pandai amik ati dorg bebudak pon sayang la kan...(tui dak)...


^^ so takat tu je kot story aku..hhehh!^^

Im worried!


camne nak start work nie
x lame dah nie
waaa!nak nangis niee
tolonggggg!help help!
nape ek...
u olssss! its about my 2nd son
Amirul a.k.a. Mirol
Mirol x nak BOTOL SUSU!
susu mama letak dlm botol susu pon mirol x nak
susu instant pon mama dah letak dlm botol pon mirol x nk
puting botol mama dah tuka macam2 type pon mirol x nk
aduiyaiii!camne nie
mama nak start work dah sayang
tolong la mama
maybe ni silap mama mase ngandungkan mirol kot dlu
mama terlepas ckp
mama x nak mirol pakai puting je bukn semua puting
ni puting botol mirol x nak gak
haissshhhh! mama tarik balik kate2 tue nak
mama harap mirol nak la pakai botol susu tue
tolong mama la sayang oii
bagile mama tenang kit g work
alahai!
Ya Allah ....Kau permudahkanla segala urusanku....amin...

Xde dah lepas nie


OMG!LINNNNNN! xde dah nak jumpe pas nie kan
i means susah la nak jumpe
coz dah awak dah terjelepuk kat negeri lain
waaa!sedeh rasenye...best tau kawan ngn awak
teringat memory kite bersama
gelak terbahak2...
kite pon penah wat awak terguris kan...huhu!
awak banyak tolong kite...
x besh x besh!

This wek was my last week 4 my BFF
Noradzlin binti Abdul Kudus at JPPH n Putrajaya
coz pertukarannye dah approved oleh JPA
on 8.11.2010 dah Lapor Diri dah kat KPKT at Damansara tue
but maybe Lin minx tangguh kot coz die nak kawen
after she maried brula g tempat baru die kat Seremban tue
rasenye dalam bulan Dis 2010 ni gak la

hurmmm....anyway kite harap awak sonok kat tempat baru k
Gud Luck atas ape je yg awak ceburi
n most important DONT FORGET ME 4EVA N EVA ini yer...
diulangi sangat la best kawan ngan awak lin
k Luv U Always!


Eppy Deepavali

Ari ni cuti nork!

Mama sukeee!Tp dok g mane pung...
Dok umah sajorkkk!
nothing 2 say....
EPPY DEEPAVALI lah pd semua yg menyambutnye...
Moga tahun nie memberi lebih banyak cahaya kegembiraan...
byee!

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la...