Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2010

Tenang kit hati nie bile

salam semua...

nak story ape ek...emm aku pon x tau nk story pe...

*****
k lah kite start dr hero mama mirol tu...
ari tu kan i ade cite (i lak...pedulik hape) pasal mirol yg x nak botol susu..
ati ni sgt la x tenang gundah gulana dibuatnye pikir kan kes nie (kes ke)...

siang mlm i dok pk n cr penyelesaian tentang kes mirol nie..
wat solat hajat (hambik ko sampai dah bersolat hajat) bia dibukakn pintu ati mirol supaya ie leh terima botol susu dlm idupnye...berdoa n terus berdoa...siap bernazar lagik...(punyeler risau kan mama ni)...puting dah bermcm2 puting botol beli...dr mahal sampai ler yg cheap2...kat umah tu jenama dah mcm2 ade....

at Last! ....
..........
...........
.............


berkat usaha yg mama buat....mirol dah pon leh minum pakai botol...
putingnye...?mirol takat nie serasi n sebati ngan jenama Pigeon (tul ke ejaan tuee) Y..

ati mama nie sgt2 la lega n tenang kit nk p keje...
klu x...x tau ler...CTG ler jawabnyeee.....(cam ade niat je...mmg pon)

Alhamdulillah sesangat...thanx sayang ke…

Im worried!

camne nak start work nie x lame dah nie waaa!nak nangis niee tolonggggg!help help! nape ek... u olssss! its about my 2nd son Amirul a.k.a. Mirol Mirol x nak BOTOL SUSU! susu mama letak dlm botol susu pon mirol x nak susu instant pon mama dah letak dlm botol pon mirol x nk puting botol mama dah tuka macam2 type pon mirol x nk aduiyaiii!camne nie mama nak start work dah sayang tolong la mama maybe ni silap mama mase ngandungkan mirol kot dlu mama terlepas ckp mama x nak mirol pakai puting je bukn semua puting ni puting botol mirol x nak gak haissshhhh! mama tarik balik kate2 tue nak mama harap mirol nak la pakai botol susu tue tolong mama la sayang oii bagile mama tenang kit g work alahai! Ya Allah ....Kau permudahkanla segala urusanku....amin...

Xde dah lepas nie

OMG!LINNNNNN! xde dah nak jumpe pas nie kan
i means susah la nak jumpe
coz dah awak dah terjelepuk kat negeri lain
waaa!sedeh rasenye...best tau kawan ngn awak
teringat memory kite bersama
gelak terbahak2...
kite pon penah wat awak terguris kan...huhu!
awak banyak tolong kite...
x besh x besh!

This wek was my last week 4 my BFF
Noradzlin binti Abdul Kudus at JPPH n Putrajaya
coz pertukarannye dah approved oleh JPA
on 8.11.2010 dah Lapor Diri dah kat KPKT at Damansara tue
but maybe Lin minx tangguh kot coz die nak kawen
after she maried brula g tempat baru die kat Seremban tue
rasenye dalam bulan Dis 2010 ni gak la

hurmmm....anyway kite harap awak sonok kat tempat baru k
Gud Luck atas ape je yg awak ceburi
n most important DONT FORGET ME 4EVA N EVA ini yer...
diulangi sangat la best kawan ngan awak lin
k Luv U Always!


Eppy Deepavali

Ari ni cuti nork!

Mama sukeee!Tp dok g mane pung... Dok umah sajorkkk! nothing 2 say.... EPPY DEEPAVALI lah pd semua yg menyambutnye... Moga tahun nie memberi lebih banyak cahaya kegembiraan... byee!