Nuffnang

Nuff >> Klik Jgn x Klik

Bukit Tinggi Part II


samb bersiaran ....
ha kat dlm bangunan cantek ni ade cafe n  bangunan2 cantek tu je lah
korang walk in lah sepanjang kat dlm tu
ari tu ade clown  ingt chinese upenye budak melayu...comei jerk!
abg n adek suke le tu tambah2 ade balloonnn lak clown tu bg





mashammm nye adek





cantek kan




abg ngan pedang ballooonn nye








harus adoooo



okeh selesai bangunan Colmar Tropical tu kami g
Animal Park
Dewasa n Kanak 3thn ke atas : RM3

tp korg kene kuar dlu dr sni...jauh x jauh gak la
lpe nk bg tau klu korg nk jimat shuttle service dsediakan okeh
kami nak abis minyak!huahauhau
xdelah kami sbb nak senang kan bonda i tu sbb mls nak naik shuttle





bonda i shuke no ngan rabbit



comei kan





















eee ook!eee ook!

hehehe mau naik? byr RM6 yaaa
abg nak naik sgt adek pon same tp x bape nak yakin adek nak naik
coz kecik lg so lepaskan abg dulu ye dek..nnt next time turn adek lak ye syg!



peace yo!




ok kah kalian entry pic i nie
k lah kesimpulan nye best ar jugak g Bukit Tinggi ni sbb layan anak2 i tu
dorg eppy mama die pon eppy lerrrr!

Bukit Tinggi Part I

 
Bersua kembali!
ha entry ni ade part 1 & 2 okeh sbbnye penat nk upload pic 
 
Sabtu lepas kami 1 family (kecuali ayahanda ku) telah melepasi niat ku ke Bukit Tinggi
ntah dh lame nk g dr dlu lagi kunun dnga org kate ctu best bangunan die cantek2 ar view kat sane yg atas bukit nun so ht ni cam mengidam lak nak jejak ke sane nak tngk camne yg dorng kate best tu..
 
Kunun nak gerak pg tp biaseler ngan hero2 kecik i 2org tu la...nk layan ragam pg dorg lg
nk amik mood dorg lg klu x cam x syokla budk2 xde mood yg eppy nak g sane kan
seb baek ok sgtttt mood depa!hahaa
 
Kitorng x penah g pon sane ...tawakal tu allallah la kan redah je tp tersasar gak jln nak masuk ke Bukit Tinggi tu...nak wat camne lg patah balik ar...dgn 'angin' ckit...eheheh
n berkat kesabaran yg tinggi sampai juak kamik!
 
Permulaan nak lepas ke sane dkenakan tol okeh!Tiket ar ape lg
Dewasa : RM12
Kanak2 over 4 age : RM8
Dengan tiket itulah kamo dpt masuk ke atas
 
Starting destinasi g perkampungan / umah Jepon
merasai la i camne suasana kat Jepon yg beriklim Khatulistiwa ni...ngeee!
berbatu batu nak naik agak payah n kesian bg mereka yg alami sakit lutut n warga emas
esp. bonda i...cian mak!pity her...xpe mak at least ade exercise kit...ngehngeh!
 
 






2 beradek yg x reti dok diam!yg terlebeh eppy ni...heheh
 






selesai d ctu kami ke Colmar Tropical ala bangunan yg dkatekan cantek tu ar
mmg santek ar cam kat luar negara sane
merasai skali lagi ...hahhaha!
klu korg perasan mmg bnyk tanglung2 d gantung kan sbb nyeee time ni nak Chinese New Year
tu pasal ar tp klu nak time Raya maybe dorg gantung ketupat kot....hahhaha! xdelah i x tau







 
artis menonjolkan bakatnye
wink!
 

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la...