Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

Bukit Tinggi Part II

samb bersiaran .... ha kat dlm bangunan cantek ni ade cafe n  bangunan2 cantek tu je lah korang walk in lah sepanjang kat dlm tu ari tu ade clown  ingt chinese upenye budak melayu...comei jerk! abg n adek suke le tu tambah2 ade balloonnn lak clown tu bg 



mashammm nye adek




cantek kan



abg ngan pedang ballooonn nye







harus adoooo


okeh selesai bangunan Colmar Tropical tu kami g
Animal Park
Dewasa n Kanak 3thn ke atas : RM3

tp korg kene kuar dlu dr sni...jauh x jauh gak la
lpe nk bg tau klu korg nk jimat shuttle service dsediakan okeh
kami nak abis minyak!huahauhau
xdelah kami sbb nak senang kan bonda i tu sbb mls nak naik shuttle



Bukit Tinggi Part I

Bersua kembali! ha entry ni ade part 1 & 2 okeh sbbnye penat nk upload pic  Sabtu lepas kami 1 family (kecuali ayahanda ku) telah melepasi niat ku ke Bukit Tinggi ntah dh lame nk g dr dlu lagi kunun dnga org kate ctu best bangunan die cantek2 ar view kat sane yg atas bukit nun so ht ni cam mengidam lak nak jejak ke sane nak tngk camne yg dorng kate best tu.. Kunun nak gerak pg tp biaseler ngan hero2 kecik i 2org tu la...nk layan ragam pg dorg lg nk amik mood dorg lg klu x cam x syokla budk2 xde mood yg eppy nak g sane kan seb baek ok sgtttt mood depa!hahaa Kitorng x penah g pon sane ...tawakal tu allallah la kan redah je tp tersasar gak jln nak masuk ke Bukit Tinggi tu...nak wat camne lg patah balik ar...dgn 'angin' ckit...eheheh n berkat kesabaran yg tinggi sampai juak kamik! Permulaan nak lepas ke sane dkenakan tol okeh!Tiket ar ape lg Dewasa : RM12 Kanak2 over 4 age : RM8 Dengan tiket itulah kamo dpt masuk ke atas Starting destinasi g perkampungan / umah Jepon merasai…