Nuffnang

Nuff >> Klik Jgn x Klik

35 week already!


Debo lak diri ni
Time nak dekat ni lebey kurang 2 minggu lg....awww!
Yelah dah 4 tahun br preggy lg now
Debo bkn ape nak adap bilik OT tu la 
dengan acessories2 nak operated tu
ermmm...since pass i dah 2x ceaser
so doc pon decide kali ni pon kene auto jugak
Redha je la ye
Moga semua nye selamat n dipermudahkan
Amin



Volcano Shabu Shabu @ Shaftbury Square Cyber


Bersiaran lg kali ni entry makan2
JJCM kita kali ni di Cyberjaya
anak buah CPN la yg suggest d ctu
@ Volcano Shabushabu...makanan die ala-ala jepun gteww!
a.k.a steamboat..(i like)
sgt selesa even budak sek nak mkn2 pon ok la...
takdelah mahal sgt
nnt u ols try la ke sana...;) 













Monsters Dinosours @ Marina Putrajaya


Hurmm...etry ni agak dh basi la jugak
lupe nak kongsi ngan semua
Backyard Monsters Dinosours ni dorg buat kat Marina Putrajaya
CPN pegi mlm...best kit sojuk!

Ade tiket nak masuk okehhh
Bayaran masuk pameran ni
Adult : RM10
Child (↓ 5 years) : RM6
okla price die

abg ngah masuk2 je terus nangis terus suh abah nye dukung mane taknye
dorg letak big spider kat depan pintu masuk die
mane budak yg lomah somangat tu maunye tak nangis..hahhaha
abg alif relax je kan bang...apelah abg ngah nie...

pameran ni dorg buat dalam bangunan so kualiti gamba agak kureng kit
snap pon pakai hset je
tp ape pon enjoy ye anak2! ♥










CNY Holiday

Gong Xi Fa Chai to all chinese friends..
Xing Xi Kuai Lek (muahaha hantam saja lah) janji bunyi sama

Cuti CNY baru2 nie CPN sefamily x balik kg pon...
cume bwk my little kiddos tu mandi2 kat PD
ntah la dr Jan 2014 lg niat nak bwk dorg coz dorg pon dah besau panjang
dlu kecik lagi...dah besau ni leh le lepas kan kat pantai tu (tp diawasi abah dorg la)
memandangkn nak lik kg nak hadap jem kat atas highway lg ...
dok berjam2 dlm keto (uishhh mak tak sanggup nok)
n satu lagi sbb dan x larat dah yelah dah almost 8month (cepat kan mase)
so decide dok la sini je n jenjalan area cni2 je

pegi PD pon ajak sepupu buat peneman CPN nnt
yelah anak2 g mandi ...mama tinggal sorg jek borink..so seb baek ade sepupu tu
sian gak mandi2 mase tu dok matahari tgh merambang...hehehe
xpelah jantan2 belako kan...sekali sekala







Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la...