Nuffnang

Nuff >> Klik Jgn x Klik

Thai!sepai...sepai!

 ok entry ni dedicated by me specially 4 u c kina!ur bos ...very sporting bos ...i like!

c kina ni dlu bos kat unit CPN but jodoh x lame kat unit kami ....wpon CPN bukan bawah die tp as a team unit die sgt2 sporting n memahami okeh....senang berurusan...always happy!smiley person...
x lokek!(hahahah harus okey) kire semua senang la ngan die...tp tula semua keseronokan akan berakhir dengan kehilangan kan...kene hadapi la :(

wpon jauh nun kat bwh tu..die tetap blanje kitorg as a x stafff...katenye we ols ni best....sonok ngan kitorg ni klu bekerja ..katenyeee!(harap betulla la c kina oiii dlm hati kamo)

ni la sedikit peristiwa yg berlaku masa die blanje kitorg kat aroi thai cyberjaya nie!...slalu nengok org post pasai kedai mkn ni...ha ape lagi terus we ols suggest kat die tempat nie!nak mangkuk bertingkek sgt kan...!

tertunai jua la wpon last mnt!thax c kina sayang..xoxo!







ha amik ko mangkuk bertingkek!ni br fasa 1...haahaha

CPN cite kat abg! die pon ade niat rupenye...so weekends next week nye abg terus ajak kami semua pegi...ni yg family punye scene yaaa!tq abg !xoxo!








Isi post yg da bersawang ni

yeayyy!
ape yg yeay ntahhh!hahaha.....CPN suddenly teringat blog yg dah bersawang ni...aacemmm!
nampak x!susah la nak jd yg tegar nak update blog ni....bile ade masa eh bukan xde masa ade sbnrnya tapi tula x tau nak cite ape lately ni cam dh putus wayar lak otak ni nak mengupdated!

ape pon CPN sekang ni dah berlima ye...!takde berenam...bertujuh bagai ye...harap maklum!
dah sampai stu je rezekinya...alhamdulillahhhh syukurrr padamu!dapat la merasa boboy n gegel ni...
moga bertambah rezeki dariMu....

so last entry CPN story pasal along yg da masuk alam persekolahan kan..alhamdulillah dapat berdikari dengan baik along kan...moga along tabah nak ngadap long distance beberapan tahun lagi ye...moga jadi anak yg baik...same gak ngan angah...moga pandai menyesuaikan diri dengan kawan2 kat mawip tu ye..adek pon camtu gak...moga happy ngan kawan2 n teacher2 kat taska tu ok...

mama pon dah berhijrah ke workstation baru ...bukan nye jauh pon same level gak..tp agak terpencil maklumlah da mengecik unit nye...hermmm x best tp redho je la...harap ada perubahan dlm masa terdekat!nampak x ade tersirat mama ckp tu...hikhik!

stop dlu ...next!




Anak Mama dah masuk Sek!


ha nak cita gak even dh 2mnths along masok kelas
ha hero CPN yg sulong nie dah masuk sek betul dah (org tua kata)
alhamdulillah along dh selamat melalui reg, pembelajaran, suasana baru Darjah 1! yes!
2015 permulaan tahun baru pada mama...
SKPP 16(1) along didaftarkn
x jauh dr umah
proses reg pon berjalan lancar...along pon dah pandai bwk diri
seronok die!Semoga along berjaya dunia akhirat ♥
k layan je lah pic kat bwh nie k ;)










Aaacchhuumm!



fuhhhhhhhhhhh! berabok hokehhhhh blog nieeeee....aacccuuummm!

entry bnyk tertunggak!

dh masuk 2015 ....wahhhhhhhh!makin tua CPN kann tp harus maintankan awet muda itu ya!

dh lame tak updated blog CPN nie ...ntahlah nak kate bz tahap bos2 idak jugak...haih!

tp tulah....cam x wujud je kan CPN ...kejap ade kejap xde cam biskut chipsmore!

maklumlah CPN nie bukan blogger tegarrrr yeee just suka2 nak berblog2 nieee....org ade blog kite pon nak jugak kannnn....hahahahha!

xpe2 jgn bowink lak ye jenguk2 blog CPN nie!





Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la...