Nuffnang

Nuff >> Klik Jgn x Klik

Raya KKMM

raya raya raya ... pose sebulan raye pong sebulan la wei...hik hik hik
semalam 22/8 (its gaji day) berlangsungnye Sambutan Hari Raya Kementerian Komunikasi n Multimedia
majlis nye di Dataran Gemilang Presint 4 Putrajaya



memang mantop la
semua juadah ado...ko ado?
x termakan semua menu raso eh
ramai wei yg datang...dialu2 kan la semua

cam i ni ape makanan yg member i amik semua i rasa sikit2 la maklumlah dlm keadaan cenggini kan....sedia maklum la weii
artis ramai ada...ni antara artis yg sempat i snap

Azlan n Typewritter

Tomok
 

antara yg hadir
Aliyah n sape ntah name budak nie (best die hip hop)

Aliyah (comei gle die)

Aliyah n Tomok

Kump Lawak Shiro

yg lain ada 
amy search pewwwwiiiitttt!
dato' ct
jefrydin (artis veteran)
kump 14
norman hakim
kristal
n ramai lagi (dok ingat kawe weiii)

kenyang mak nyahhh!
dapat gak merasa durian biji tu (sedap!) i likeeee)

Tu la sebabnya

Assalamualaikum wbt...

Lame sungguh x bersiaran kan
hermmm mn taknye
bz memanjang (xla sgt cam peg tu)
tp tulah hakikatnya u ols...dari Ramadhan 1434H x sempat nak wish pd member semua dlm blog
hingalah ke Raya Day...tp masih smepat kot for Raya nie memandangkan br Syawal yg ke 14 kan
pd semua Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin kiranya ada kekhilafan sama ada yg tersurat or tersirat ngan u ols..

sekang ni klu diizinkanNya i bakal berbadan dua....



2 hero i tu bakal jd abg lagi kelak
alhamdulillah syukur ke hadratNya kerana dikurniakan anugerah yg x ternilai...amin ♥♥♥
Semoga doaku dimakbulkan maklumler i ni ceaser sebelom ni :)

Kali ni preggy beza kit la maybe awal lg x tau la kan
morning sickness pepagi jgn ckp la tp x la heavy sgt kan
But kali ini bile time nak makan cam x saba2
tp abis je mkn bkn nye muntah die dok mual2 main2 kat tekak....haishhh!
nak buat gapo ...adap jolah! bak kato org N9
Ape pon moga dipermudahkan kali ini dan dimakbulkan olehNya ...amin3x!♥♥♥

Welcome Angah! New Environment

Ok Now! TB On Registration Day 2017 Standard 1 ♦ Nak kate perfect on that day...nope actually! Angah is crying ok...erm sabo jek la...